Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
    Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


ΦΤΑΝΕΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ!

 

Είναι γνωστό, στους περισσότερους από μας, η γνωστή ρήση «Είμαστε Έθνος Ανάδελφον…» του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σαρτζετάκη κατά την δεκαετία του 1990και που κατά την άποψη μου από τις αρχές αυτής της δεκαετίας άρχισε να διαφαίνεται η σημερινή μας κατάντια και η κατρακύλα σε όλα τα παιδία (κατάλυση και κατάργηση εργασιακών σχέσεων, θεσμών, νόμων, εργασιακό μπλοκάκι, παιδεία, αλληλεγγύη, αδιαφάνεια, αναθέσεις έργων, βουλευτική ασυλ(ε)ια, ασιληστεία,  κ.λ.π, κ.λ.π) και σε αυτό συνέβαλε στα μέγιστα ο ψευτοεκσυγχρονισμός τους. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΝΔ

 

Μεγάλο προβάδισμα πρόθεσης ψήφου στον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΡΥΨΑΝ 120 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!

 

Περνώντας από κόσκινο μια στοίβα ελληνικών τραπεζικών λογαριασμών ανώτατων στελεχών, πολιτικών και άλλων μελών της ελληνικής ελίτ, ο Παναγιώτης Νικολούδης, ο νέος «τσάρος» κατά της διαφθοράς, βρήκε κάποια ανησυχητικά νούμερα λένε οι New York Times.

ΝΕΥΡΑ ΣΟΙΜΠΛΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ –ΑΣΜΟΥΣΕΝ

 

Μυστική συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας της Γερμανίας, Γεργκ Άσμουσεν, φέρεται να είχε στο Βερολίνο ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, προκαλώντας την οργή του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Sächsische Zeitung.

ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ

 

Σε ανταπόκριση του από την Αθήνα, το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg επισημαίνει τη "στήριξη" που δείχνουν οι Έλληνες, προς τη νέα κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Μάλιστα το πρακτορείο τονίζει ότι "από αυτήν θα εξαρτηθεί και η επιτυχία της συμφωνίας που επετεύχθη με τους πιστωτές της χώρας".