Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....

ΚΥΡΙΕ ΣΟΙΜΠΛΕ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 

Ξέρω κ. Σόιμπλε όπως και όσοι κατά το παρελθόν ασχολήθηκαν μαζί σας, ότι είστε ένας καλός, πολύ καλός θα έλεγα οικονομολόγος και φυσικά γνώστης της αγοράς. Ξέρω επίσης ότι είστε ο αναμορφωτής της εύρωστης οικονομίας της Γερμανίας και ένας από τους δημιουργούς της οικονομίας του Βερολίνου.

Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ SEA DIAMOND ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ

 

Άρχισε εκ νέου σήμερα στο τριμελές εφετείο Πειραιά, η δίκη για το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond το 2007 στη θαλάσσια περιοχή της Καλντέρας στη Σαντορίνη, καθώς το ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου, στο οποίο προσέφυγαν ο πλοίαρχος, ο ανθυποπλοίαρχος και ο γενικός διευθυντής επιχειρήσεων του στόλου της εταιρείας «core marine limited», που είχε τη διαχείριση του πλοίου, αναίρεσε εν μέρει την εφετειακή απόφαση για τους τρεις αυτούς κατηγορουμένους (οι μόνοι που είχαν κριθεί ένοχοι).

ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

“Ο Τσίπρας τερματίζει την ταπείνωση”, είναι ο τίτλος άρθρου γνώμης που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit και στο οποίο επισημαίνεται ότι “οι Έλληνες μπορούν και πάλι να επεξεργάζονται οι ίδιοι το πρόγραμμα των μεταρρυθμίσεών τους”.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΝ 22ο ΑΙΩΝΑ!

 

«Γιατί θα πρέπει να ασχοληθώ με τις επόμενες γενιές; Τι έχουν κάνει εκείνες για μένα;» Αυτό αναρωτιόταν ο Γκράουτσο Μαρξ, με ένα πούρο πάντα στα χείλη. Κι όμως, μια ανάλογη άσκηση έβαλε ένας επισκέπτης καθηγητής του London School of Economics σε δέκα γνωστούς οικονομολόγους, από τους οποίους οι τρεις έχουν τιμηθεί με βραβείο Νομπέλ.

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 

Ένα "σενάριο αποκάλυψης" αποκλείεται για την Ουκρανία, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, τονίζοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις της Ρωσίας ένας πόλεμος με το Κίεβο.