Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ

 

Το επίκεντρο των δημοσιευμάτων όλων των μεγάλων μέσων ενημέρωσης του κόσμου εξακολουθεί να βρίσκεται η Ελλάδα καθώς χθες κατέθεσε τη λίστα των μεταρρυθμίσεων ώστε να επικυρωθεί η τετράμηνη συμφωνία παράτασης με τους δανειστές της.

ΒLOOMBERG: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ

 

«Ολική παράδοση από τους Έλληνες». «Σημαντική νίκη για τους ευρωκράτες». Οι δύο όψεις της ίδιας διαπραγμάτευσης, μόνο που κατά τον Bloomberg όποιος παρακολουθεί την οικονομική κρίση της Ελλάδας τα τελευταία πέντε χρόνια δεν έχει καμία αμφιβολία για το ποιος κέρδισε τι κατά τον τελευταίο γύρο των συνομιλιών της Παρασκευής.

Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

«Όχι στο πολιτικό και οικονομικό πραξικόπημα – Όχι στη Τρόικα» που επιβάλλει τη λιτότητα διαμέσου του δικομματισμού, της κατάργησης των εργασιακών, πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, των ιδιωτικοποιήσεων και των περικοπών διαδήλωσαν την Κυριακή στη Μαδρίτη εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες απαιτώντας την απομάκρυνση του Ραχόι.

25 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ 2015

 

Περίπου τα 25 δισ. ευρώ καταθέσεις, έφυγαν από τις ελληνικές τράπεζες μέσα στο 2015, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της JP Morgan, γεγονός που σημαίνει αναλήψεις πάνω από 3 δισ. ευρώ εβδομαδιαίως.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ!

 

Οι Κουρδικές δυνάμεις των αριστερών ανταρτών του YPG/YPJ στη Συρία συνεχίζουν την προέλασή τους ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, μετά τη λύση της πολιορκίας της Κομπάνι.