Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΛΑΚΩΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η γερμανική κυβέρνηση μαλάκωσε τον τόνο της στην Ελλάδα μια ημέρα μετά υπουργός Οικονομικών της σταθερά απέρριψε το τελευταίο αίτημα της Αθήνας για την παράταση διάσωσης, λέγοντας ότι αν οι προτάσεις που χρειάζονται δουλειά, ήταν μια καλή βάση για περαιτέρω συνομιλίες.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ

 

Στους 4 μήνες που θα μεσολαβήσουν σκοπεύει να αλλάξει πλήρως και ολοκληρωτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις στη σχέση της με τους εταίρους-δανειστές (ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΕΕ)

ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΟΙ ΕΛΒΕΤΟΙ

 

Φραγμούς υψώνει η ελβετική κυβέρνηση στις εισαγγελικές αρχές ξένων χωρών που ερευνούν τα στοιχεία από τη λίστα Λαγκάρντ.

«ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ»

 

Για μεγάλης κλίμακας πολεμική σύγκρουση προετοιμάζεται το Κίεβο, σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Βαντίμ Πριστάικο (Vadym Prystaiko), ο οποίος ζήτησε από τον Καναδά να στείλει πολεμική βοήθεια στη χώρα.

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ... ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ

 

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι έτοιμη να ξεκινήσει εκ νέου να αποδέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρο στις πράξεις αναχρηματόδοτησης των ελληνικών τραπεζών. Αυτό ανέφεραν πηγές της ΕΚΤ μετά την συμφωνία για την τετράμηνη παράταση του ελληνικού προγράμματος.

ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Έρευνα διατάχθηκε σήμερα από την τουρκική δικαιοσύνη σχετικά με τις καταγγελίες μέρους του τουρκικού Τύπου ότι υπήρχε σχέδιο για την δολοφονία μιας από τις κόρες του Ταγίπ Ερντογάν, της Σιουμεγέ. Η αντιπολίτευση καταγγέλλει "προπαγάνδα".