Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

  
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....


ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ EUROGROUP

 

Νέα σελίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη χαρακτήρισε την συμφωνία της Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, με την Ελλάδα πλέον να καλείται να παρουσιάσει τη Δευτέρα μία λίστα μεταρρυθμίσεων, οι οποίες αφού εγκριθούν και «περάσουν» από τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια, θα οδηγήσουν στη νέα τετράμηνη συμφωνία.

Η ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΑΝ ΕΞΩΘΗΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

Προειδοποίηση ότι το κρατικό χρέος της Πορτογαλίας θα γίνει ο επόμενος στόχος των κερδοσκόπων στην περίπτωση που οι ευρωπαϊκές χώρες ωθήσουν την Ελλάδα εκτός της Ευρωζώνης με τις απαιτήσεις τους να εφαρμόσει κι άλλη λιτότητα απηύθυνε η επικεφαλής του κόμματος Αριστερό Μπλοκ της Πορτογαλίας.

ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ Η ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Το τίμημα για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αξίζει να πληρωθεί σύμφωνα με τους Financial Times και τον Μαρκ Τσάντλερ (Marc Chandler), διεθνής επικεφαλής νομισματικής στρατηγικής της Brown Brothers Harriman που υπογράφει την ανάλυση.

ΒΡΕΤΑΝΙΔΕΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των βρετανικών αρχών για τον εντοπισμό τριών ανήλικων κοριτσιών που πιστεύεται ότι το έσκασαν από το σπίτι τους για να ταξιδέψουν στη Συρία μέσω Τουρκίας.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

 

Μετά το γερμανικό όχι στο ελληνικό αίτημα για παράταση του προγράμματος από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, δήλωσε «Αν αρνηθούν, ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του», πιστοποιώντας έτσι ότι σκληρή στάση τηρούν οι Γερμανοί, σκληρή στάση τηρεί και η ελληνική κυβέρνηση.

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

 

Τζιχαντιστές αφοσιωμένοι στο Ισλαμικό Κράτος ανέλαβαν την ευθύνη για τις επιθέσεις αυτοκτονίας στην πόλη Κουμπάχ της ανατολικής Λιβύης την Παρασκευή, σύμφωνα με δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.