Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
    Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 


OΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΡΙΖΕ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ

 

Έχουν περάσει σχεδόν εξήντα χρόνια από τη Συνδιάσκεψη του Λονδίνου το 1953 όπου διαγράφηκε το ήμισυ του χρέους της μεταπολεμικής Γερμανίας. 

BILD: «ΟΙ EΛΛΗΝΕΣ Η ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΜΑΣ;»

 

«Και οι δύο μπορούν να προκαλέσουν πόλεμο και οικονομική κρίση» επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα που αποτυπώνει στο άρθρο της τους φόβους του Βερολίνου.

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

 

Μαχητικά μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος έχουν εισέλθει στην Τουρκία και σχεδιάζουν να επιτεθούν σε διπλωματικές αποστολές στην Άγκυρα και την Κωνσταντινούπολη, αναφέρεται σε εσωτερικό υπόμνημα της τουρκικής εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών (MIT), σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τουρκικών μέσων ενημέρωσης.

ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ

 

Είναι προφανές μετά και το Γερμανικό “Nein” πως το Βερολίνο επιζητά πλέον τον απόλυτο πολιτικό διασυρμό του Τσίπρα. Μια απλή… κυβίστηση (σαν το πρωινό αίτημα) δεν είναι πλέον αρκετή για τον Σόιμπλε. 

«ΠΑΡΑΘΥΡΟ» ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η Γερμανία αφήνει ανοιχτό «παράθυρο» για συμφωνία στο ζήτημα της χρηματοδότησης της Ελλάδας την ώρα που αξιωματούχοι ετοιμάζουν τις διαπραγματευτικές τους θέσεις ενόψει του Eurogroup της Παρασκευής στις Βρυξέλλες, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΦΑΡΜΑΚΑ

 

Σημαντική ανακάλυψη που ευελπιστούν ότι θα συμβάλει καθοριστικά στη μάχη κατά του Αλτσχάιμερ, αλλά και άλλων εκφυλιστικών νόσων, πραγματοποίησε διεθνής ομάδα ερευνητών.