Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 
 Όπως έγινε γνωστό, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε την αίτηση για επέκταση της δανειακής σύμβασης, δηλαδή του μνημονίου, το οποίο “ξόρκιζε” μέχρι προ τριημέρου… Διαβάστε το κείμενο ΕΔΩ....  
Διαβάστε  επίσης την Επικαιρότητα ΕΔΩ..... 


CNBC: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ;

 

Το ερώτημα «αν μπορεί ο αντάρτης ηγέτης της Ελλάδας να διασώσει το Έθνος από την χρεοκοπία;» θέτει δημοσίευμα- ανάλυση στην ιστοσελίδα του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNBC, που υπογράφει η δημοσιογράφος και καθηγήτρια στις Σχολές Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου Κολούμπια και του Δημοτικού Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (CUNY), η Ελληνοαμερικανίδα Ντόντι Τσιαντάρ.

ΚΟΥΡΕΜΑ 50% ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΒΑΛΑΒΑΝΗ



Τη δυνατότητα για «κούρεμα» κατά 50% των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο έως 31.12.2013, εφόσον αυτές εξοφληθούν εφάπαξ ή τμηματικά με ελάχιστη δόση τα 200 ευρώ, προβλέπει, μεταξύ άλλων, η νέα ρύθμιση που ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΟΜΗΡΩΝ ΓΙΑ… ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

 

Καταγγελία-φωτιά έκανε ο Ύπατος Αρμοστής του Ιράκ στον ΟΗΕ, κατηγορώντας τους τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος ότι πουλούν τα όργανα των ομήρων τους για να χρηματοδοτήσουν τις τρομοκρατικές τους δραστηριότητες.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ;

 

Αυτό το καλαμπουράκι του Σόιμπλε και των υποτακτικών του πρέπει να τελειώσει. Κατάντησε αηδία.

Η ΙΤΑΛΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ

 

Το Ισλαμικό Κράτος δεν έκρυψε ποτέ ότι η Ιταλία και συγκεκριμένα η Ρώμη είναι στόχος του. Το Ισλαμικό Κράτος έχει διακηρύξει ότι θα καταλάβει τη Ρώμη. Η απειλή επαναλήφθηκε και μετά τον ομαδικό αποκεφαλισμό των Αιγυπτίων Κοπτών σε ακτή στη Λιβύη.