Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
   Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....   
Διαβάστε επίσης τον φάκελο διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε. ΕΔΩ..... 




Η ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

 

Πριν από τρεις εβδομάδες, η ελλαδική κοινωνία έδωσε την εντολή διακυβέρνησης της χώρας σε έναν πολιτικό σχηματισμό που, εύλογα, κινούσε τη δυσπιστία των ορθολογικά σκεπτόμενων πολιτών:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

  

Έντονη οργή έχει προκαλέσει η αποκάλυψη Ρώσων ερευνητών για το «μυστικό όπλο» της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA), με το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να έχει πρόσβαση σε οποιονδήποτε οικιακό υπολογιστή στον κόσμο. Η NSA έχει βρει τρόπους για να εγκαθιστά λογισμικό παρακολούθησης και σαμποτάζ στα «άδυτα» των σκληρών δίσκων, καταγγέλλουν ερευνητές και εργαζόμενοι που ειδικεύονται στο διαδίκτυο.

ΕΦΙΚΤΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ

 

“Το μήνυμα, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, υποδηλώνει ότι η Ευρώπη παίζει ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι”, αναφέρεται σε ανάλυση του αμερικανικού γεωπολιτικού ινστιτούτου Stratfor, που εκτιμά πάντως ότι “μια έστω καθυστερημένη συμφωνία είναι ακόμη κατ' αρχήν επιτεύξιμη”.

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ;

 

Καμιά φορά μου φαίνεται ότι βλέπω μπροστά μου το ίδιο έργο. Αυτό που παιζόταν πριν από τρία-τέσσερα χρόνια, όταν η χρεοκοπία πλανιόταν πάνω από τα κεφάλια μας και κάποιοι μιλούσαν και τότε για «τσαμπουκά», «αξιοπρέπεια», «πατριωτισμό» και «ανεξαρτησία».

ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΣΤΕΣ

 

Οι φιλορώσοι αυτονομιστές δεν μπορούν «από ηθικής πλευράς» να σταματήσουν να πολεμούν για την προάσπιση της πόλης Ντεμπάλτσεβε στην ανατολική Ουκρανία καθώς είναι «εσωτερικό έδαφος» και πρέπει να απαντούν στα πυρά των ουκρανικών στρατευμάτων, δήλωσε σήμερα ο Ντένις Πουσίλιν, εκπρόσωπος των ανταρτών.