Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΤΑ ΚΑΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ...

 

Σύμφωνοι, καρντάση μου, τα σημάδια είναι εκεί… Και είναι κακά σημάδια. Είναι κακό σημάδι να τους ακούμε περί άλλων να τυρβάζουν στην επιχειρηματολογία των εντιμότατων φίλων μας περί της συνέχειας του κράτους.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ EUROGROUP ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

 «Το Eurogroup τονίζει την εκτίμησή του για τις αξιοσημείωτες προσπάθειες προσαρμογής που έγιναν από την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες το Eurogroup και οι θεσμοί ενεπλάκησαν σε έναν έντονο διάλογο με τις νέα ελληνική κυβέρνηση».

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ «ΦΑΝΕ» ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΒΡΟΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ

 

Η Άνγκελα Μέρκελ θεωρεί ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι το «πρόβλημα» στη διαπραγμάτευση (εκείνη και ο Σόιμπλε είναι τα καλά παιδιά) και επιχειρεί με παρασκηνιακές ίντριγκες την αποπομπή του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΝΕΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ – «ΤΟΥΡΚΟΣ» Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

 

Μνημόνιο Συναντίληψης για συνεργασία στον τομέα του πετρελαίου και του φυσικού αερίου υπέγραψε τη Δευτέρα ο Κύπριος υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης και ο Υπουργός Πετρελαίων και Ορυκτών Πόρων της Αιγύπτου Σερίφ Ισμαήλ (Sherif Ismail), στην παρουσία του Πρωθυπουργού της Αιγύπτου Ιμπραχίμ Μαχλάμπ (Ibrahim Mahlab).

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

 

Η Ιταλία θα παίξει ρόλο «γέφυρας» στις διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους εταίρους της στην Ευρωζώνη, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Ματέο Ρέντσι, στη συνεδρίαση της ηγεσίας του ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος.