Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....


ECONOMIST: ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Με αθλητή που επιμένει να τρέχει ανάποδα παρομοιάζει τον Έλληνα πρωθυπουργό ο Economist, υποστηρίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας επιμένει να κάνει κινήσεις προς το Grexit.

ΠΩΣ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

 

Όλο το πλαίσιο που θα θεσμοθετήσει η κυβέρνηση για να μπορούν να ρυθμιστούν τα κόκκινα δάνεια νοικοκυριών και επιχειρήσεων αλλά και για την μόνιμη προστασία της κύριας κατοικίας από τους πλειστηριασμούς αποκαλύπτει με συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης.

ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

 

Στις 25 Ιανουαρίου έγινε μια αλλαγή. Μια σημαντική αλλαγή. Και δεν το λέω ούτε ειρωνικά ούτε φανατικά. Άλλαξε η κυβέρνηση. Αριστερή ή όχι αυτή είναι μια νέα κυβέρνηση.

Η ΕΚΤ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ... ΚΟΝΤΟ ΛΟΥΡΙ

 

Η ΕΚΤ δεν επιθυμεί να «τραβήξει την πρίζα από τις ελληνικές τράπεζες», σενάριο που σχεδόν σίγουρα θα οδηγούσε σε έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, αλλά αν η ελληνική κυβέρνηση αρνηθεί την παράταση του υφιστάμενου προγράμματος ή την υπογραφή ενός νέου, δεν θα έχει πολλές επιλογές, αναφέρει το Ρόιτερς σε τηλεγράφημά του.

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ

 

Μπροστά στη δραματική μείωση των εσόδων των ασφαλιστικών ταμείων η κυβέρνηση επεξεργάζεται εναλλακτικούς τρόπους για την ενίσχυσή τους.