Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....
 

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΥ"ΣΟΚ"

 

Ίσως το πιο ουσιαστικό επιχείρημα όσων υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να πάμε «με τα νερά» των δανειστών μας και να αποδεχτούμε αδιαμαρτύρητα το όποιο πρόγραμμα «σωτηρίας» της ελληνικής οικονομίας έχουν ετοιμάσει για εμάς είναι ότι τα οικονομικά ζητήματα είναι αποκλειστικώς αυτά που τους ενδιαφέρουν και συνεπακόλουθα ό,τι άλλο και να τους πούμε δεν πρόκειται καν να το ακούσουν.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 84 EΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ (ΛΙΣΤΑ)

 

Μέσα στο κύμα των αποκαλύψεων της περασμένης εβδομάδας σχετικά με τους λογαριασμούς καταθετών της HSBC, στο φως ήρθαν 86 επιπλέον ελληνικοί λογαριασμοί που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική, μετά από την περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων της τράπεζας.

ΤΟ «ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΤΟΥ

 

Το 2010, λίγο μετά την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο, είχε προκαλέσει οργή η «αποκάλυψη» ότι ο Πούτιν είχε εκμυστηρευτεί στον Ι. Σαββίδη ότι, εάν θέλαμε, θα μας έδινε καμιά 20αριά δισ. δολάρια και θα είχαμε γλιτώσει το Μνημόνιο.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 

Τη διακοπή της λειτουργίας των κέντρων κράτησης μεταναστών και την εφαρμογή μιας δομής ανοιχτής φιλοξενίας προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης.

ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

Οι Κούρδοι αριστεροί αντάρτες του YPG/YPJ, υποστηριζόμενοι από αεροπορικές επιδρομές των ΗΠΑ και των συμμάχων τους που μάχονται ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, ανέκτησαν τον έλεγχο τουλάχιστον 163 χωριών γύρω από την κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, νικώντας σε όλες τις μάχες τις συμμορίες των τζιχαντιστών.