Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
  Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....


ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ...

 

Ένα τεράστιο απειλητικό "αν"  κάνει το γύρο των ερτζιανών, του διαδικτύου, των τηλεοπτικών συχνοτήτων, φτάνει! 

EΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

 

Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος είχε συνάντηση με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ όπου συζήτησαν όλα τα θέματα των τελευταίων ημερών συμπεριλαμβανομένου κι αυτού της προεδρικής εκλογής.

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ» ΚΑΙ ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

 

Βόμβα μεγατόνων στην παρέα του Αντώνη Σαμαρά έβαλε ο Γιάννης Μιχελάκης. Σχολιάζοντας στο Twitter το ανθελληνικό ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, το οποίο ψήφισε και στήριξε ο Αντώνης Σαμαράς, το χαρακτηρίζει «απαράδεκτο» όπως και «απαράδεκτους» όσους Έλληνες το αποδέχτηκαν, δηλαδή τον Αντώνη Σαμαρά και την παρέα του.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 21 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΚΟ ΧΑΡΑΜ

 

Τουλάχιστον 21 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο χωριστές επιθέσεις τις οποίες εξαπέλυσαν μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης Μπόκο Χαράμ στην πολιτεία Μπόρνο της βορειοανατολικής Νιγηρίας, όπως ανέφεραν σήμερα μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας τοπικός αξιωματούχος κι ένας αυτόπτης μάρτυρας.

ΣΥΡΙΑ: 20 ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ

 

Τουλάχιστον 20 τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν σε αεροπορικές επιδρομές της υπό τις ΗΠΑ συμμαχίας στη βορειοανατολική Συρία κοντά στη μεθόριο με το Ιράκ, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.