Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
           Διαβάστε την Επικαιρότητα ΕΔΩ.....


ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΜΠΑΜΑ

 

Περιμένουμε την Γερμανία να καταθέσει τις προτάσεις της για την Ελλάδα, δήλωσε ο αμερικανός πρόεδρος στην κοινή συνέντευξη τύπου, μετά την συνάντησή του με την Αγκέλα Μέρκελ «Ελπίζουμε η Ελλάδα να ανακάμψει εντός της Ευρωζώνης» τόνισε ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, κατά την κοινή συνέντευξη Τύπου με την Καγκελάριο της Γερμανίας Μέρκελ, μετά τη συνάντησή τους στο Λευκό Οίκο.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΟΙ «ΧΡΥΣΕΣ» ΠΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ

 

Πωλητήριο μπαίνει στο 1 από τα 3 κυβερνητικά αεροσκάφη, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα συγκεκριμένα αεροσκάφη χρησιμοποιούνταν σε διάφορα ταξίδια πολιτικών προσώπων, για λογαριασμό της εκάστοτε κυβέρνησης.

ΚΟΜΠΑΝΙ: Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

 

Την Δευτέρα 26 Γενάρη, οι Μονάδες Λαϊκής Προστασίας YPG/YPJ της Ροζάβα ανακοίνωσαν επίσημα την πλήρη απελευθέρωση της πόλης της Κομπάνι και το διώξιμο των μισθοφόρων φονιάδων του «Ισλαμικού Κράτους» (Daesh – ISIS) από την περιοχή. Μια καινούργια μέρα ξημέρωσε. Η μέρα της ανοικοδόμησης. Η Κομπάνι, μια μικρή πόλη 45.000 κατοίκων, στα σύνορα της Συρίας με την Τουρκία, στις 15 Σεπτέμβρη 2014 έδωσε ραντεβού με την αθανασία, όταν άρχισε η λυσσαλέα επίθεση των βαριά εξοπλισμένων μισθοφόρων του ISIS, από ανατολικά, δυτικά και νότια της πόλης.

ΣΤΟΥΣ 36 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ

 

Στους 36 καταμετρώνται οι νεκροί από επιπλοκές της γρίπης, στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να τονίζουν ότι για την αντιμετώπιση της γρίπης, δεν απαιτούνται αντιβιοτικά, αλλά επισημαίνουν ότι καλό είναι να αναζητείται η συμβουλή γιατρού όταν τα συμπτώματα επιμένουν.

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ 6ΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Ο Paul Mason, ο ανταποκριτής του Channel 4 και αρθρογράφος της Guardian, έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter, ότι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ ήταν εκείνος που είπε στον Αλέξη Τσίπρα ότι ο Σαμαράς απέρριψε την εξάμηνη παράταση του προγράμματος και διάλεξε την επέκταση του για μόνο 2 μήνες.