Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

 

Αγαπητοί Επισκέπται της Ιστοσελίδας μας.

Τα άγια χώματα των Ιεροσολύμων τα οποία περπάτησε ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός όσο ευρίσκετο εδώ στον κόσμο αυτό, θα επισκεφθούμε νοερά από αύριο 11-18 Απριλίου καθημερινά με συνεχή ροή αναρτήσεων μέχρι και την πρωΐαν  της Μεγάλης Παρασκευής. Το Οδοιπορικό θα μπορείτε να το παρακολουθείτε μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή από το Ιστολόγιό μας http://www.voiotosp.blogspot.gr  


 


Η... ΧΡΗΣΙΜΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Όταν το σύστημα στριμώχνεται, τότε ανοίγει τα συρτάρια με τα «ειδικά όπλα» του. Η «τρομοκρατία», γενικώς και αορίστως, είναι ένα ενδεδειγμένο εργαλείο που με την κατάλληλη επικοινωνιακή χρήση, μπορεί να ωφελήσει τα μέγιστα στους εκάστοτε καθήμενους επί των θώκων της εξουσίας. 

Επίσης, τους δίνεται η δυνατότητα για αύξηση των μέτρων επιτήρησης και μείωση των δικαιωμάτων των πολιτών (οι οποίοι μεταβάλλονται εν ριπή οφθαλμού σε εν δυνάμει τρομοκράτες), ενώ, επιπλέον, εάν το «τρομοκρατικό χτύπημα» ενέχει και σημειολογικά στοιχεία (π.χ. μέσα ή έξω από μία τράπεζα, αστυνομικό τμήμα ή γραφείο βουλευτή), τότε ενδύεται ιδεολογικά και χρησιμοποιείται για εκβιασμό συγκεκριμένων πολιτικών ομάδων.

Προς επιβεβαίωση όλων των ανωτέρω, σήμερα (10/4/2014) είχαμε ένα ακόμη τρομοκρατικό χτύπημα, με την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος. 

Ναι, το χτύπημα έγινε στην Αθήνα, εξισώνοντάς με την Καμπούλ ή την Βαγδάτη. 

Ναι, το χτύπημα έγινε σε κεντρικότατο σημείο της πρωτεύουσας της χώρας και ήταν απολύτως επιτυχές αφού οι «τρομοκράτες» κατόρθωσαν να μην υπάρξει ούτε ένας νεκρός (που εάν υπήρχε ενδεχομένως θα αποσταθεροποιούσε περαιτέρω την εσωτερική πολιτική σκηνή η οποία ζει το μαρτύριο του Γολγοθά, αναμένοντας την τιμωρία των πολιτών πριν τις εκλογές του Μαΐου), αφού είχαν ληφθεί εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα.

Ναι, η τρομοκρατία ήρθε και πάλι, συνεπέστατη στο ραντεβού της με την διεφθαρμένη εξουσία.

Τα συμπεράσματα για την ελληνική «χρήσιμη τρομοκρατία» είναι δικά σας. Είναι περιττό να αναλώνουμε τον χρόνο μας, επειδή κάποιοι επιθυμούν αυτό ακριβώς, να ασχολούμαστε δηλαδή με γεγονότα τα οποία εμφανίζονται – όλως τυχαίως - την κατάλληλη χρονική στιγμή, στο πλέον κατάλληλο σημείο…

Είναι οξύμωρο, πως τη στιγμή που εμφανιζόταν το πρώτο φως της ημέρας, κάποιοι κατόρθωσαν να (ξανα)βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως οι "τρομοκράτες" δεν είναι ηλίθιοι, αλλά χρήσιμοι... Η κυρία Μέρκελ έρχεται και όπως καταλαβαίνετε, θα συναντήσει μία έρημη Αθήνα, αφού από σήμερα (10/4/2014) το πρωί αυξήθηκαν κατακόρυφα οι φόβοι για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα κατά την έλευσή της…
  
ΥΓ: Και φυσικά, οι έρευνες δεν πρόκειται να αποκαλύψουν ποτέ την προέλευση των εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν στην "τρομοκρατική" ενέργεια. Κι αυτό, επειδή η προέλευσή τους θα δείχνει σε "φιλική" και "σύμμαχο" χώρα (κάτι σαν τις υποκλοπές στον πρωθυπουργό της Ελλάδας που έγιναν πρόσφατα, αλλά και παλαιότερα...),στην οποία κανείς πρωθυπουργός (ή και κόμμα) της Ελλάδας δεν βρήκε ποτέ το σθένος να διαμαρτυρηθεί...  

 


EΚΡΗΞΗ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

 

75 κιλά εκρηκτικά προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές. Ισχυρή έκρηξη παγιδευμένου με εκρηκτικά αυτοκινήτου έγινε γύρω στις 6 το πρωί της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Αμερικής μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Το κέντρο της πρωτεύουσας είναι κλειστό από τις 5:10 το πρωί καθώς υπήρξαν δύο απειλητικά τηλεφωνήματα στις 5:10  στην ιστοσελίδα "Ζούγκλα" και στις 5:15 στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και ανέφερε ότι σε 45 λεπτά θα γίνει έκρηξη οχήματος με 75 κιλά εκρηκτικής ύλης που ήταν σταθμευμένο στην οδό Αμερικής.

Ο χώρος αποκλείστηκε αμέσως από την αστυνομία. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στην οδό Αμερικής, πολύ κοντά στην οδό Πανεπιστημίου σταθμευμένο ένα αυτοκίνητο μάρκας Nissan Sunny. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι στο σημείο της έκρηξης βρίσκονται γραφεία της τρόικας.

Στο σημείο βρίσκονται πυροτεχνουργοί της ΕΛΑΣ, ενώ παράλληλα άνδρες της αντιτρομοκρατικής κοιτάζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχή, για το αν έχουν καταγράψει τις κινήσεις των τρομοκρατών πριν και μετά τη στάθμευση του αυτοκινήτου καθώς και πιθανές κινήσεις της ομάδας υποστήριξης που πιθανόν να υπήρχε.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εξετάζουν πληροφορία ότι ένα άτομο στάθμευσε το αυτοκίνητο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή με μοτοσικλέτα που οδηγούσε συνεργός του. Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα είχε κλαπεί από τις 6 Απριλίου. Διαβάστε την Επικαιρότητα  εδώ..........



 



ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ

 

Αυτή τη στιγμή το κράτος μάς ταυτοποιεί με τον αριθμό ταυτότητας, τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ. Έρχεται, σύντομα, ένας νέος, ενιαίος αριθμός για κάθε κίνηση και συναλλαγή των πολιτών που θα τους ακολουθεί παντού.

Ονομάζεται Αριθμός Δημοσιονομικής Ταυτότητας και ήδη έχει συμφωνηθεί με την τρόικα, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί από το υπουργείο Οικονομικών. Ο αριθμός αυτός πιθανόν να συμπίπτει με τον ΑΦΜ, για να μην προκληθεί αναταραχή μεταξύ εφορίας και υπουργείου Οικονομικών.

Με αυτόν θα συνδέονται τα πάντα. Εισόδημα από μισθούς, συντάξεις, ενοίκια, άλλες συναλλαγές, αλλά και οι πληρωμές με πλαστικό χρήμα ή επιταγές. Επίσης, με τον ίδιο αριθμό θα είναι συνδεδεμένα τα περιουσιακά στοιχεία κάθε πολίτη.

Με τον τρόπο αυτό οι ελεγκτικές υπηρεσίες θα μπορούν με ένα… κλικ να βλέπουν τα πάντα που αφορούν σε έναν πολίτη. Ουσιαστικά από τον Ιούνιο, οπότε αναμένεται το νέο σύστημα να είναι έτοιμο, καμία υπηρεσία δημόσια ή μη δεν θα κάνει καμία συναλλαγή, χωρίς τη χρήση αυτού του αριθμού.